HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
PROGRAMOK
A jó is és a (látszólag) rossz is.

​​A programok során különböző technikákkal belső munkát végzünk mentális, érzelmi, energetikai és fizikai szinten az alább leírt tematikáknak megfelelően. A programokra bejelentkezés szükséges. A különböző tudnivalókat és részleteket e-mailen kapod meg.​​ 

A programról szóló leíráshoz kattints a program nevére!

KÖVETKEZŐ PROGRAM

Ahhoz, hogy harmonikusan működjön a testünk és az elménk, energiára van szükség. Ezt az energiát viszont nem csupán élelem formájában nyerjük, hanem a fizikai érzékszerveink által nem érzékelt energiarendszeren keresztül. Ennek a rendszernek a központjai a csakrák, amelyek eljuttatják az energiát a megfelelő területekre. Számos módon sérülhet a csakrák működése, pl. blokkok keletkezhetnek rajtuk, alul- vagy épp túlműködhetnek. ​

És ezek a rendellenességek kihatnak a szerveink működésére, különböző életterületekre, viselkedésekre és érzésekre, így rendkívül fontos, hogy harmonizáljuk a csakrák működését. Számos csakragyakorlatot végzünk mantrákkal, légzéssel, vezetett meditációkkal, illetve energetikai és mentális gyakorlatokkal. 

Egy-egy programot is lehet látogatni, de érdemes elejétől a végéig részt venni a programsorozaton, mert egy komplex, átfogó struktúra szerint haladunk végig az összes csakrán, az összes életterületen és a teljes fizikai testen.​

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."
- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman

A nő testi, lelki és szellemi egészségének az alapja a méh. Ahhoz, hogy a női test-lélek-szellem hármasa harmonikusan működjön, és a nő legteljesebb énjét tudja élni, teremtőerejét kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését. 

Egy rövid előadással kezdünk, amely egy részről alapvető méhtanításokat és méhbölcsességeket mutat be, más részről pedig meghívja a szeptember 8-i kisboldogasszonyi minőséget. Majd a méh szakrális terében egy belső alapgyakorlatot végezve felkészülünk az áldás fogadására. Az áldás rendkívül gyengéd és finom folyamat. Az áldás ruhában történik, gyengéd érintéssel. 

Végezetül az áldásos energiákat a hangok gyógyító rezgésével integráljuk lényünkbe. A hangfürdő alatt egy varázslatos utazást teszünk a rezgések világába, amely segítségével mélyebb tudatállapotba kerülünk, a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. 

IDŐBONTÁS

SZEPTEMBER

OKTÓBER

NOVEMBER

DECEMBER

JANUÁR

TEMATIKA SZERINT

CSAKRAPROGRAMOK - CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 18:30-21:00

HANGFÜRDŐK MÉHÁLDÁS ÉS HANGFÜRDŐ

MÉHERŐKÖRÖK

Hogy miért is fontos a méh? Azért mert a nő testi, lelki és szellemi egészségének az alapja a méh. Ahhoz, hogy a női test-lélek-szellem hármasa harmonikusan működjön, és a nő legteljesebb énjét tudja élni teremtőerejét kieteljesítve a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését. 

SZERTARTÁSOK

A szertartásos tér lehetősége biztosít arra, hogy saját beérkezésünk és élményünk legyen az adott minőség megtapasztalásában, legyen szó akár az évkör szakaszairól, az elemek minőségeiről, vagy a saját életutunk beavató állomásairól. A szertartás keretében magasabb tudatszinten, belső átalakulás, megérkezés, beavatás történik tiszta, áldásos, megtartott energetikai térben.


WORKSHOPOK (18:30-21:30)

Egy-egy életterületen dolgozva, mélyebben elmerülve az adott témában tapasztalati szintű változásokat élhetünk át. Az alkalmak nem elméleti jellegűek, hanem igen gyakorlatiasak, és megélésekre épülnek.​​​​​​​​​​​

NEF - Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció

 • A gyakorlatsor elvégzése kb. 15-20 percig tart, és többek között megdolozza a mélyizmokat és intimizmokat, tudatos légzést használva és vitalizálva a testet.
 • Támogatja a női szervek betegségeinek, tüneteinek gyógyítását, illetve azok egészségének megőrzését.
 • Segíti a szülés utáni regenerálódást.
 • A női szervek energetikáját átdolgozva erősíti a női teremetőerőt, segítve a célok, vágyak megvalósítását.
 • Harmonizálja, aktiválja, tisztítja és tölti a női energiarendszert.
 • Végighalad a teljes női életúton a megfoganástól a bölcs nagyanya fázisáig, tudatosítva és megerősítve a nőiség szakralitását. Így tisztulnak és gyógyulnak a különböző női minőségek sérülései, fájdalmai, hiányosságai.
 • Segít a stresszkezelésben, a fókuszálásban, az elme lecsendesítésében.
 • Erősíti az intuíciót.
 • Kiegyeníti a yin és yang energiákat a lényedben.
 • Feltölt, felfrissít, energetizál.
 • Erősíti a testtudatosságot, elősegíti a testtel való harmonikus kapcsolatot.
 • Jótékonyan hat a menstruációs panaszokra.

- A programváltozás joga fenntartva. -