HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

REGGELI LÉGZŐGYAKORLAT ÉS MEDITÁCIÓ

kedd 07:45-08:30

személyes és online

Teljes figyelmünket és fókuszunkat befelé irányítva élesítjük, tisztítjuk, emeljük a tudatosságunkat. Tudatába kerülünk mindannak a végtelen számú dolognak, amelyek bennünk történnek, amelyeket viszont alacsony tudatossággal nem tudunk észrevenni, felismerni és végső soron elfogadni. 

Megtapasztalhatjuk azt is, hogy milyen az, amikor mindaz, amivel azonosítjuk magunkat - érzések, gondolatok, test, elme - leválik, és meglátható a tiszta önvaló. Emeljük az önelfogadás, önszeret, önazonosság érzését magunkban, mert végsősoron ez minden ember legnagyobb feladata ebben a földi életben.

Számos meditációs technikát alkalmazunk az elme lecsitítására, a belső béke, a belső tiszta valóság megtapasztalásához pl. csendmeditációk, mozgásmeditációk, aktív meditációk. Olyan eszközöket és technikákat is használunk, amelyek felnyitják a mélyre elnyomott érzéseket, hiszen a nem kívánatosnak minősített érzések, emlékek a szőnyeg alá besöpörve gátolják a valódi önismeret, önelfogadás megtapasztalását. Erős, intenzív gyakorlatsor során mélyen magunkba nézünk, meglátva mindazt, amit eddig elnyomva, eltemetve tartogattunk és a lényünk teljes egészét elfogadásba burkoljuk.​​

Részvételi díj:  2.500 Ft

A 8:45-től kezdődő női jóvával együtt 5.500 Ft helyett 5.000 Ft