HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
EGYÉNI KEZELÉSEK
Lelki harmónia

NŐISÉGGYÓGYÍTÁS 

Nőként megannyi tapasztalás, észlelés, megélés érkezik hozzánk, amelyeket mélyen elraktározunk, és sokszor még csak tudatosak sem vagyunk minderre. Viszont ezek az elraktározott mintázatok korlátozhatják a női termtőerőnket, a párkapcsolat, szexualitás harmonikus megélését, a küldetésbe állást, a női kiteljesedést, az anyagi bőség megélését, az önmagunkkal való kapcsolatot, a fizikai egészségünket, és még megannyi mást.

először egy alapozó alkalommal átbeszéljük az adott problémát, témát, célt és elindítjuk a folyamatot. Erre alapozzuk a fizkai, lelki, illetve szellemi szintű gyógyulást. A folyamat gyengéd és szelíd, és mélyre, egészen sejt szintig hat. Egy belső energetikai gyakorlat segít a gyógyulás folyamatos elmélyítésében.

A megalapozott, és valóban tartós - nem csak ideig-óráig tartó - változás elérése érdekében fontos az alkalmak rendszeressége. Ami jelenthet heti, kétheti, vagy akár havi alkalmakat is, idő, anyagi ráfordítás és egyéb szempontok figyelembevétele alapján.

HANGTÁLTERÁPIA

Gyógyító rezgések

Ez egy csodás utazás a hangok világába, amely során mélyebb tudatállapotba kerülünk, és a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. A folyamat rendkívül könnyed, gyógyító és nyugtató. Beindulnak a saját öngyógyító folyamatok, segítve a félelmek, sérelmek, aggodalmak, korlátok elengedését, és megtapasztalhatjuk az ok nélküli béke és harmónia állapotát. 

Segíti az alvás javítását, a saját belső erő megtalálását, elnyomott érzelmek feldolgozását, a folyton cikázó gondolatok lecsitítását, a nyugalmi állapot megőrzését és a gyógyulási folyamatokat.​​

A hangtálakat a csakrákra, vagy arra/azokra a testrészekre elhelyezve, ahol tünet vagy elváltozás tapasztalható, csak engedni kell, hogy a hangok gyógyító rezgései nyugtassanak, gyógyítsanak, lazítsanak.

Időtartam: 1 óra; 1,5 óra; 2 óra
Ár: 10.000 Ft; 14.000 Ft; 17.000 Ft

INKARNÁCIÓS OLDÁS

Számos olyan élethelyzet, kapcsolat, betegség, esemény van az életben, amelynek gyökere korábbi élet(ek)be nyúlik vissza. Egyszerű példa, hogy valakivel először találkozunk, és minden különösebb ok nélkül szimpátiát vagy épp ellenszenvet érzünk iránta. Vagy valaki „ok nélkül” gonoszkodik velünk, meglop, megcsal, stb, vagy épp visszatérő fájdalmak gyötörnek. Ezek általában valamilyen karmikus egyensúlytalanság miatt alakulnak így. Az adott probléma teljes megértéséhez és megoldásához segítséget nyújthat, ha az előzményeket is meglátjuk és megtapasztaljuk.

Például egyik esetben egy hölgyet folyamatosan megloptak családtagok, ismerősök, üzlettársak, és már több millió forintra rúgott a vesztesége. Az alkalom alatt fény derült arra, hogy egy korábbi életben a hölgy (aki akkor férfi volt) betyár volt, és abból tartotta el magát, hogy mások javát elvette. Némely esetben pénzt lopott, némely esetben pedig marhát, szekeret, aranyat, ékszert. Ilyenkor a karmikus egyensúly fenntartása miatt meg kell tapasztalni a másik oldalt is, ezért került ebben az életben a hölgy arra az oldalra, ahol őt lopták meg. Ilyenkor sokat segít és enyhít a megtapasztaláson, ha tiszta szívből meg tudjuk bánni a tettünket. Ez lehet, hogy kezdetben nehéz, hiszen nem emlékszünk korábbi életeinkre, de nagymértékben enyhíti az ez életbeli nehézségeket.

Szintúgy sok esetben előző inkarnációban keresendő a gyökere a fóbiáknak, víziszonynak, tériszonynak, stb. Legtöbb esetben egy feldolgozatlan halálélmény áll az ez életbeli félelmek és szorongások mögött.

És természetesen számos esetben azok a személyek, akik most jelen vannak az életünkben már máskor márhol volt kapcsolódásunk, és a befejezetlen történeteket itt ebben a mostani életben próbáljuk rendezni. Ezeket karmikus kapcsolatnak hívjuk, amelyek tipikusan szülő-gyermek kapcsolat, párkapcsolat, testvéri kapcsolat szokott lenni. 

A fizikai test elváltozásait és betegségeit is meg kell említeni, hiszen oly sok esetben - pont mint ahogy akár egy kapcsolati problémát nem tudtunk megoldani egy korábbi életben, így azt áthozzuk - a fizikai test jelzései is tudnak előző megtestesülésekből eredni. Egy sérülés, harci seb (azért az emberiség történetét végignézve oda-visszaöldököltük egymást, így ezek elég gyakran előfordulnak), de akár a test korábbi kizsigerelése, túlhajszolása is kihathat a jelen életbeli egészségünkre.

Az inkarnációs terápia kényelmes helyzetben történik, teljesen éber állapotban. Vannak akik képeket látnak, vannak, akik teljesen filmszerűen látják a történéseket, vannak, akik érzéseket éreznek, ez teljesen egyedi. Olyan életbe lehet betekintést kapni, amely az adott pillanatban fennálló problémára vonatkozik, és a tudat védelme miatt csak olyanra derül fény, amelyet készek vagyunk meglátni.

Időtartam: 1,5-2 óra

Ár: 15.000 Ft 

HIPNÓZIS

A hipnózissal kapcsolatban sok tévképzet él, legfőképp a tekintetben, hogy az egy misztikus, "kómás" állapot. Pedig egyáltalán nem. A hipnózis egy teljesen természetes állapot, és mindenki naponta legalább 2x (de jellemzően többször) hipnózisban van, felébredés után, és elalvás előtt.

​Hipnózis során hozzáférést nyerünk a tudatalattihoz, amely olyan, mint egy nagy raktár, mert itt tároljuk az élményeket, emlékeket és érzéseket, amelyek alapján a döntést a tudat hozza meg. 

Először röviden átbeszéljük a problémát. Majd a hipnózis során egy rendkívül nyugodt és békés állapotba kerülünk, mely közben éber a tudat, és szó sincs semmilyen eszméletvesztésről (ez egy helytelen tévhit). Egy kifejzetten nyugodt és békés állapotban vagyunk ilyenkor, miközben képesek vagyunk beszélgetni, és kérdésekre válaszolni. Sokak azt kedvelik a legjobban ebben az állapotban, hogy egy olyan határtalan békés és nyugalmas állapotba kerülnek, amelyet máshogy nem tudnak elérni a mindennapokban. Sokszor egy édesdeden átaludt éjszakának felel meg egy 30-40 perces hipnózis. :)

Hipnózisban olyan területeken tudunk dolgozni, mint fóbiák, allergiák, stresszkezelés, érzelmi blokkok, félelmek, aggodalmak, szexuális problémák, jövőkép, önkép, önbizalom stb. Gyakorlatilag az élet minden területén tudunk dolgozni, hisz a tuatalattiban rejlik minden kérdésre a válasz és minden problémára a megoldás.

Legtöbbször olyan élményekhez, emlékekhez nyúlnak vissza a problémák gyökerei, amelyek jelentéktelenek a tudatos én számára, sőt az esetek döntő többségében nem is emlékszünk rájuk. 

Például az egyik úrnak macskaszőr-allergiája volt, és hipnózisban azt az emléket hozta fel a tudatalatti, amikor kisgyermekként édesanyjával bevásárolni voltak, és kérve kérlelte anyukáját, hogy vegyen neki egy szelet csokit, de az anyuka hajtatatlan volt, és nem került édesség a kosárba. A házi cicának viszont vettek macskaeledelt. Ez mély rossz érzéssel töltötte el a kisfiút, és erre a kellemetlen élményre az allergia kialakulása volt a reakció. Ezt hipnózis állapotában könnyen fel lehet oldani.

Másik példa, hogy egy üzletembernek rendkívüli lámpaláza volt minden prezentáció előtt. Olyan erős szorongás vett úrrá rajta, hogy már két nappal korábban álmatlanul forgolódott az izgalomtól. Hipnózisban kiderült, hogy kisiskolásként ének órán kellett az egész osztály előtt énekelnie, és ez olyan traumatikus élmény volt számára, hogy egész felnőtt korában minden szereplést fizikai rosszullét övezte. Egy pár alkalommal fel tudtuk oldani a szorongást, és egy olyan pozitív jövőképet tudtunk kialakítani, amelynek hatására ma már sokkal könnyedebben és magabiztosabban készül az ilyen szereplésekre.

Időtartam: 1,5-2 óra
Ár: 15.000 Ft

MEDITÁCIÓ OKTATÁS

A meditációról oly sokat hallani manapság, és ezért én leginkább azt a sok tévképzetet szeretném eloszlati, amely a meditációt misztikussá, és idegenné teszi. A meditáció egy teljesen természetes állapot, amikor az elme folyton cikázó gondolatai nem avatkoznak a jelen pillanatba. Sokszor hallom azt is, hogy "De én nem tudok meditálni". Pedig az igazság az, hogy mindenki tud. Az, hogy a gondolatok jönnek-mennek, teljesen természetes, és a meditáció részét képezi. Az oktatás alatt azokat a technikákat beszéljük át, és gyakoroljuk be, amelyekkel a meditációs állapot könnyen előidézhető és fenntartható. ​

Miért is meditáljunk? ​A meditációnak számtalan előnye van, közülük egy pár: emeli az oxitocinszintet növelve a boldogság érzését, csökkenti az adernalin- és kortizolszintet csökkentve a stresszt, erősíti az immunrendszert, harmonizálja a vérnyomást és a koleszterinszintet, enyhíti az öregedés jeleit, javítja az alvást, az agyműködést és a memóriát, enyhíti a fájdalmakat, segíti a függőségek gyógyulását, csökkenti az izmokban tárolt feszültséget, csökkenti a haragot és dühöt, csökkenti a félelmeket, aggodalmakat, fóbiákat, erősíti az önbizalmat és az önszeretetet, csökkenti a fáradtságot, kiegyenlíti az érzelmi kicsapongásokat, javítja az intuíciót és kreativitást, előidézi a belső béke állapotát,  emeli az energiaszintet,  segíti az életcél feltárását, elindít/magasabb szintre visz a spirituális úton, és sok-sok más.

Meditálni nem feltétlenül földön ülve, lótusz- vagy törökülésben, mudrákkal (kéztartásokkal) kell. Egy kényelmes, párnázott szék pontosan megfelel a célnak, hiszen rendkívül fontos, hogy a fizikai test teljesen kényelemben legyen, és ellazuljon.

Időtartam: 1 óra
Ár: 10.000 Ft

MAGZATKORI STRESSZOLDÁS

A fogantatás, a várandósság és a születés alatt, valamint a születés utáni hat órában átélt élmények és tapasztalások alapvetően határozzák meg az egész életet. Ilyenkor teljes egységet tapasztalunk, és minden behatást, eseményt, sőt még a gondolatokat is magunkénak érezzük. Rendkívüli hatása van az életünkre, hogy vártak-e, vagy sem, milyen neműnek vártak, örültek-e az érkezésünknek vagy sem. A születés mikéntje is meghatározó, az, hogy természetes úton, vagy császárral születtünk-e, milyen hosszú volt a vajúdás, rátettek-e édesanya mellkasára a születést követően, stb. Ilyenkor olyan érzékenyek vagyunk, mint egy precíziós műszer, mindent befogunk és érzékelünk, még azt is, ha a szobában lévő emberek azt gondolják, hogy "hú, de nagy dumbó fülei vannak". Mindezeknek számos kihatása lehet felnőtt életünkre, pl. szexuális problémák, siker elérése, megélése, önelfogadási gondok, párkapcsolati problémák, anyagi gondok, döntési nehézségek, időbeli elcsúszások (ha valaki folyton siet, késik, vagy épp mindenhova hamarabb odaér, vagy nincs ideje semmire), türelmetlenség, feszültség és stressz, önmegvalósítási gondok, blokkok a szeretet kifejezése és befogadása terén, és számtalan egyéb probléma.

Az alábbiakat érdemes megfigyelni, ezekre segítséget nyújthat a magzati oldás:

 • Szeretve, elfogadva érzem-e magam?
 • Megtalálom-e a helyem a világban?
 • Tudom-e, hogy mi az életem célja, értelme?
 • Mennyire élem meg a nőiségemet/férfiasságomat?
 • Elég nőies/férfias vagyok?
 • Milyen a kapcsolatom a pénzzel, az anyagi világgal, a munkával?
 • Milyen a párkapcsolatom?
 • Milyen a kapcsolatom édesanyával és édesapával?
 • Vannak félelmeim, aggodalmaim?
 • Tudok-e szeretetet adni és kapni?
 • Folyton szorít az idő, kések, sietek, vagy épp mindenhova hamarabb érkezem?


A kezelés kényelmes fekvő helyzetben történik, a lábfejen húzódó meridiánvonalak érintésével. 

Időtartam: 1 óra
Ár: 10.000 Ft 

METAMORF MASSZÁZS

Ez egy olyan gyengéd és finom érintéssel működő módszer, amely a lábfejek, a kézfejek és a fej reflexpontjainak stimulálásával old mélyen rejtőző blokkokat, sérüléseket és akadályokat. A kezelés során a múltból, jelenből és jövőből oldunk blokkokat és akadályozó tényezőket. Nagyon szépen segíti a kapcsolati problémák oldását, pl. anyával, apával, fiútestvérrel, lánytestvérrel, megszületett és meg nem született fiú- és lánygyermekkel, férjjel/feleséggel, férfi/női szerelemmel kapcsolatos sérüléseket, blokkokat és akadályokat. Illetve oldódnak a jövővel kapcsolatos félelmek, bizonytalanságok és aggodalmak is. Segíti az életben való előrehaladást, az önszeretetet és az önelfogadást, valamint a saját magunkkal és környezetünkkel való harmóniát. Kifejezetten szépen oldódnak az ősökkel - szülők, nagyszülők, felmenők - való kapcsolatok, illetve az onnan hozott minták, valamint a szerelmi problémákkal illetve kötődésekkel kapcsolatos blokkok.

A kezelés rendkívül nyugtató, teljesen fájdalommentes, és fekve, ruhában történik.

Időtartam: 1 óra

​Ár: 10.000 Ft

CSAKRAHARMONIZÁLÁS
Energetikai tisztítás

Az emberi test és elme működéséhez energiára van szükség. Ennek az energiának egy részét bevisszük étellel és itallal, de a nagy részét a fizikai érzékszerveink számára láthatatlan módon vesszük magunkhoz. Ez az energetikai rendszeren keresztül történik, amelyet úgy is el lehet képzelni, mint egy térképet. Teleszövik a térképet az utak, amelyek szállítják az energiát, és az útkereszteződéseknél találjuk a csakrákat. Több száz csakránk van, amelyek közül a hét fő csakrával foglalkozunk részletesen. A hét fő csakra egy-egy életterülethez kapcsolódik (pl. stabilititás, szexualitás, szeretet), és mindhez tartoznak fizikai szervek, amelyek az adott csakra állapotának megfelelően működnek.

A fizikai testünket nap mint nap megmosdatjuk, de energetikailag nem szoktuk tisztogatni magunkat. Pedig nagy szükség van rá.

A csakraharmonizálás kényelmes ülő helyzetben történik, mely során több módszerrel - mantrákkal, légzéssel és vizualizációs technikával - tisztítjuk és gyógyítjuk a csakrák működését, és a folyamatot deeksha energiával segítjük (a deeksha jelentése áldás, és segíti az elmében folyton cikázó gondolatok lecsendesítését).

Időtartam: 1 óra
Ár: 10.000 Ft 

ACCESS BARS

Korlátok feloldása

Van 32 pont a fejen, amelyek szakszerű érintésével hosszú évek óta berögzült minták, elképzelések, hitrendszerek tudnak feloldódni. Számtalan olyan hiedelem és hitrendszer van az életünkben, amelyek némán a háttérben dolgozva akadályozzák a bőség beáramlását, a kapcsolatok rendeződését, a sikerek elérését, a boldogság megélését, és még sok más dolgot az életben. Sokszor teljesen ártalmatlannak tűnő, sőt néha még vicces megjegyzések formájában testesülnek meg, pl. „A pénz nem boldogít, de jobb sírni egy BMW-ben, mint egy biciklin.” „A nők a Vénuszról jöttek, a férfiak a Marsról.” és még sorolhatnám. Lehet, hogy viccesek, és tudatosan nem is látunk ezekbe sokat, de a tudatalatti nem ismeri a viccet, mindent komolyan vesz!​ 

A kezelés során több, mint 20 különböző életterületen dolgozunk, pl. pénz, idő, öregedés, szexualitás, béke. A kezelés rendkívül kényelmes, mert csak le kell feküdnöd a masszázságyra és a fejeden lévő pontok érintésével kioldódnak a zavaró berögződések.

Időtartam: 1 óra
Ár: 10.000 Ft

ACCESS BODY

Traumák oldása​ ("Zéró összegű trauma")

Egy-egy fizikai behatás, sérülés, trauma, törés, vágás, stb. után a fizikai test azonnal elkezdi a gyógyulási folyamatot, és ahogy azt tapasztaljuk, hogy elmúltak a fájdalmak, tünetek, eltűnt a duzzanat vagy éppen a vágás hege, gyógyulásról beszélünk. A fájdalom és a látható jelek lehet, hogy elmúltak, viszont tudni kell, hogy ezeknek a behatásoknak a lenyomatai azt követően is megtalálhatók a testben, hogy a tünet, fájdalom elmúlt. A sejtmemóriában elraktározódnak ezek az információk, így 100%-os gyógyulásról nem beszélhetünk. Ezzel a kezeléssel kioldjuk a testet ért traumák mélyen elraktározódott rétegeit is, hogy aztán ne térjenek vissza rendszeresen hasonló tünetek, betegségek, fájdalmak. Orvosi beavatkozások, műtétek után is rendkívül ajánlott a kezelés, hiszen ilyen esetekben is traumát szenved a test.

Elengedés ("Jelenet vége, balra el")

Az elengedés jellemzően az egyik legnehezebb folyamat az ember életében. Legyen szó akár párkapcsolati szakításról, költözésről, régi munkahely leváltásáról, gyermek elengedéséről vagy éppen gyászról, vagy bármilyen egyéb elengedési folyamatról, az úgynevezett "Jelenet vége, balral el" testkezeléssel a búcsúzás és az elengedés folyamatát tudjuk igen erőteljesen segíteni és végül lezárni.

Beragadt és visszatérő élehelyzetek oldása ("Háromszoros sorozatrendszerek")

Számos olyan dolog történik velünk az életben, amely nem hagy minket nyugodni, és újra meg újra megjelenik akár csak gondolatban, akár pedig tényleges élethelyzetek formájában. Ez a kezelés abban ad segítséget, hogy ki tudjuk oldani a régmúlt azon történéseit, amelyek a mai napig ott élnek bennünk, ilyen-olyan módon vissza-visszatérnek az életünkbe, és ezáltal nem tudunk a jelenben élni, mert folyton visszahúz a múlt. A kezelés erdményeképp a múlt a múlté marad, és figyelmünket, energiánkat a jelenre és a jövőre tudjuk fókuszálni.

A kezelés kényelmes, fekvő helyzetben, ruhában történik.

Időtartam: 1 óra

Ár: 10.000 Ft

PÁRKAPCSOLATI MEDITÁCIÓ ÉS HANGFÜRDŐ PÁROKNAK

Életünk egyik legfontosabb területe a szerelem, a párkapcsolat, az intimitás. Erre az életterületre sok minden hatással van, pl. a szülőkkel való kapcsolat és a tudatalatti szülői minták, hiszen az anya és az apa az első nő és férfi az életünkben, az előző kapcsolatok, vagy éppen a társadalmi konvenciók és elvárások. Először megvizsgáljuk, hogy hogyan működik az energiaadás és -vétel egy harmonikus párkapcsolatban, majd deeksha energiát (áldást) kaptok a szívcsakrára (a szeretetközpontra), és a szakrális csakrára (a szexualitás, intimitás központjára). Ezt követően egy vezetett meditáció során kitisztítjuk a tudatalatti szülői blokkokat és mintákat - azért, hogy akaratunk ellenére ne essünk ugyanazokba a hibákba, amelyeket a szüleink elkövettek -, megszabadulunk a korlátozó hitrendszerektől, megtisztítjuk magunkat az előző kapcsolatokból hozott sérülésektől, és figyelmünket a jelenre és a jövőre irányítva hálával és szeretettel töltjük fel a jelenlegi kapcsolatot. ​

A folyamatot egy gyógyító és integráló hangfürdővel zárjuk, amely elindítja azokat a belső - öngyógyító, megbocsátó, feloldó - folyamatokat, amelyekre a leginkább szüksége van a testünknek, lelkünknek, tudatunknak.

Csodálatos élmény ez a párban végzett folyamat, hiszen a közös fejlődés a nőre és férfira külön-külön is, valamint magára a párkapcsolat egységére is erőteljes hatással van.

Időtartam: 2 óra
Ár: 19.000 Ft​

PRÁNANADI

Tibeti gyógyító technika

Minden fizikai tünetnek, fájdalomnak, betegségnek, sőt még a sérüléseknek és baleseteknek is lelki, tudati eredete van. A testünk egy csodálatos intelligenciával rendelkező szerkezet, és üzen számunkra, ha valamit nem jól csinálunk. Általában hajlamosak vagyunk önsajnálatba zuhanni, ha egy-egy megbetegedés vagy sérülés ledönt minket a lábunkról, de megfelelő tudatossággal tisztán láthatjuk, hogy ezek mind-mind minket segítenek, hiszen üzen nekünk a test, hogy a számunkra megfelelő úton-módon járunk, éljünk, gondolkodjunk, ténykedjünk stb.

A kezelés fekvő helyzetben történik. Az első pár alkalommal az egész testet kezeljük, majd, ha van problémás terület, akkor arra, illetve a fejre fókuszálunk. A fejre miért? Hát pontosan azért, amit az előző bekezdésben leírtam. Minden onnan indul. :)

Időtartam: kezeléstől függ, de max. 1 óra

Ár: adományos