HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
EGYÉNI KEZELÉSEK
Lelki harmónia

Érdemes végignézni az alábbi kezelések leírását. Ha megszólít valamelyik, az mindig egy jó jel. De anélkül is tudsz érkezni hozzánk, hogy kezelést választanál. Hiszen van valamilyen célod, fókuszod, témád. Elég, ha a témád megvan, és az első alkalommal majd kiválasztódik az ahhoz éppen alkalmazandó eszköz.

Nőként megannyi tapasztalás, megélés érkezik hozzánk, amelyeket mélyen elraktározunk, és sokszor még csak tudatosak sem vagyunk rájuk. Viszont ezek az mintázatok korlátozhatják a termtőerőt, a párkapcsolat, szexualitás harmonikus megélését, a küldetésbe állást, a női kiteljesedést, az anyagi bőség megélését, az önmagunkkal való kapcsolatot, a fizikai egészséget, és még megannyi mást.

A test a lélek temploma. Sokszor hallottuk ezt, de valamiért talán mégsem sikerül minden pillanatban, minden élethelyzetben ezt teljesen átélni. Ezért egy különleges utazásra hívlak a test szentségességének visszaépítése terében. Ahogy a testet ajándékozod, az belerezeg a lélek terébe, és az pedig kihat a szellemi lényedre, hiszen a test-lélek-szellem hármasa egy elválaszthatatlan egységet képez. Ahogy rendeződik az egyik, úgy rendeződik a másik kettő. 

Csodás utazás a hangok világába, amely során mélyebb tudatállapotba kerülünk, és a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. A folyamat rendkívül könnyed, gyengéd és nyugtató.

Mélyszöveti kezelés ruhában vagy olajjal számos technika alkalmazásával a testi-lelki egység megtapasztalásáért.

Ez egy különleges kombinált kezelés, amely során egyszerre élvezhetjük a fizikai test masszázs általi megdolgozását és a finomabb rezgések átsimító jellegét.

Finom ringató, egész testet megmozgató kezelés, amely az elfogadás által segíti a különböző testrészek és személyiségrészek újra egységbe fogadását.

Számos olyan élethelyzet, kapcsolat, betegség, esemény van az életben, amelynek gyökere korábbi élet(ek)be nyúlik vissza. Egyszerű példa, hogy valakivel először találkozunk, és minden különösebb ok nélkül szimpátiát vagy épp ellenszenvet érzünk iránta. Vagy valaki „ok nélkül” gonoszkodik velünk, meglop, megcsal, stb, vagy épp visszatérő fájdalmak gyötörnek. Ezek általában valamilyen karmikus egyensúlytalanság miatt alakulnak így. Az adott probléma teljes megértéséhez és megoldásához segítséget nyújthat, ha az előzményeket is meglátjuk és megtapasztaljuk.

​Hipnózis során hozzáférést nyerünk a tudatalattihoz, amely olyan, mint egy nagy raktár, mert itt tároljuk az élményeket, emlékeket és érzéseket, amelyek alapján a döntést a tudat hozza meg.  Hipnózisban olyan területeken tudunk dolgozni, mint fóbiák, allergiák, stresszkezelés, érzelmi blokkok, félelmek, aggodalmak, szexuális problémák, jövőkép, önkép, önbizalom stb. Gyakorlatilag az élet minden területén tudunk dolgozni, hisz a tuatalattiban rejlik minden kérdésre a válasz és minden problémára a megoldás.​

A meditációról oly sokat hallani manapság, és ezért én leginkább azt a sok tévképzetet szeretném eloszlati, amely a meditációt misztikussá, és idegenné teszi. A meditáció egy teljesen természetes állapot, amikor az elme folyton cikázó gondolatai nem avatkoznak a jelen pillanatba. Sokszor hallom azt is, hogy "De én nem tudok meditálni". Pedig az igazság az, hogy mindenki tud. Az, hogy a gondolatok jönnek-mennek, teljesen természetes, és a meditáció részét képezi. Az oktatás alatt azokat a technikákat beszéljük át, és gyakoroljuk be, amelyekkel a meditációs állapot könnyen előidézhető és fenntartható. ​

Ez egy olyan gyengéd és finom érintéssel működő módszer, amely a lábfejek, a kézfejek és a fej reflexpontjainak stimulálásával old mélyen rejtőző blokkokat. A kezelés során a múltból, jelenből és jövőből okdódnak az akadályozó tényezők. Segíti a kapcsolati problémák, a jövővel kapcsolatos félelmek enyhítését és az életben való előrehaladást, az önszeretetet és az önelfogadást.

Az emberi működéshez energiára van szükség. Ennek az energiának egy részét bevisszük étellel és itallal, de a nagy részét a fizikai érzékszerveink számára láthatatlan módon vesszük magunkhoz, az energetikai rendszeren keresztül. A fizikai testünket nap mint nap megmosdatjuk, de energetikailag nem szoktuk tisztogatni magunkat....

Számos fizikai tünetnek, fájdalomnak, betegségnek, sőt még a sérüléseknek és baleseteknek is lelki, tudati eredete van. A testünk egy csodálatos intelligenciával rendelkező szerkezet, és üzen számunkra, ha valamit nem jól csinálunk. Általában hajlamosak vagyunk önsajnálatba zuhanni, ha egy-egy megbetegedés vagy sérülés ledönt minket a lábunkról, de megfelelő tudatossággal tisztán láthatjuk, hogy ezek mind-mind minket segítenek, hiszen üzen nekünk a test, hogy a számunkra megfelelő úton-módon járunk, éljünk, gondolkodjunk, ténykedjünk stb.​