HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
EGYÉNI KEZELÉSEK
Lelki harmónia

CSAKRAHARMONIZÁLÁS

Az emberi test és elme működéséhez energiára van szükség. Ennek az energiának egy részét bevisszük étellel és itallal, de a nagy részét a fizikai érzékszerveink számára láthatatlan módon vesszük magunkhoz. Ez az energetikai rendszeren keresztül történik, amelyet úgy is el lehet képzelni, mint egy térképet. Teleszövik a térképet az utak, amelyek szállítják az energiát, és az útkereszteződéseknél találjuk a csakrákat. Több száz csakránk van, amelyek közül a hét fő csakrával foglalkozunk részletesen. A hét fő csakra egy-egy életterülethez kapcsolódik (pl. stabilititás, szexualitás, szeretet), és mindhez tartoznak fizikai szervek, amelyek az adott csakra állapotának megfelelően működnek.

A fizikai testünket nap mint nap megmosdatjuk, de energetikailag nem szoktuk tisztogatni magunkat. Pedig nagy szükség van rá.

A csakraharmonizálás kényelmes ülő helyzetben történik, mely során több módszerrel - mantrákkal, légzéssel és vizualizációs technikával - tisztítjuk és gyógyítjuk a csakrák működését, és a folyamatot deeksha energiával segítjük (a deeksha jelentése áldás, és segíti az elmében folyton cikázó gondolatok lecsendesítését).

Időtartam: 1 óra
​Ár: 12.000 Ft