HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

AKTUÁLIS PROGRAMOK

Jelenleg szünetelnek a programok. 

Április 30-tól tervezek új csakraworkshoppal indulni, és májustól a szokásos mentrenddel.

Úgy legyen!

Addig is a Lelki-testi Harmónia Facebook oldalán ingyenes live videós hangfürdőkkel ajándékozom meg az odalátogatókat. Kedden és szombaton 17h-kor.

TEMATIKA SZERINTI BONTÁS 

CSÜTÖRTÖKI PROGRAMOK 

NŐISÉGBE AVATÓ SZERTARTÁSNAPOK 

SZERTARTÁSOK

A szertartásos tér lehetősége biztosít arra, hogy saját beérkezésünk és élményünk legyen az adott minőség megtapasztalásában, legyen szó akár az évkör szakaszairól, az elemek minőségeiről, vagy a saját életutunk beavató állomásairól. A szertartás keretében magasabb tudatszinten, belső átalakulás, megérkezés, beavatás történik tiszta, áldásos, megtartott energetikai térben.

MÉHÁLDÁS ÉS HANGFÜRDŐ

A női energiarendszer és a női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

NEF - Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció

A NEF egy speciális mozgásforma, amely kifejezetten a női energiarendszerre lett kifejlesztve. Végighalad a teljes női életúton gyógyítva a leány, szerető, anya és bölcs nagyanya minőségeket, így a nőiséget ért sérüléseket, hiányosságokat, fájdalmakat, megteremtve a teret a nőiség kiteljesítésének.

Bemutató és előadás
augusztus 7. péntek 18:00-19:30
augusztus 10. hétfő 18:00-19:30
augusztus 14. péntek 18:00-19:30

MÉHERŐKÖR

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."
- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman

A női egészség alapja a méh. A női energiarendszer alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

CSAKRA WORKSHOPOK 

csütörtök 19:30

- A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA FENNTARTVA -