HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

OTTHON VÉGEZHETŐ FOLYAMATOK

AKTUÁLIS PROGRAMOK

A programot egy erőteljes mantrameditációval kezdjük, amelynek fókuszában a Pünkösd jegyében a megújulás, az újjászületés, az új megteremtése, kitejlesítése lesz, majd ezt követően egy nyugtató, gyógyító hangfürdővel integráljuk a mantrameditáció energiáit.

Majd a hangfürdő során a tibeti hangtálak, a gong és különböző egyéb intuitív hangszerek rezgésében fürdőzünk, amelyek hatása kutatások által bizonyítottan feszültségoldó, gyógyító és fájdalomcsillapító. Varázslatos utazást teszünk a hangok világába, amely segítségével mélyebb tudatállapotba kerülünk, a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. A folyamat rendkívül könnyed, gyógyító és nyugtató. Beindulnak a saját öngyógyító folyamatok, segítve a félelmek, sérelmek, aggodalmak, korlátok elengedését, és megtapasztalhatjuk az ok nélküli béke és harmónia állapotát.

A program - amennyiben az idő engedi - szabad ég alatt zajlik.

A 10 milliószoros napok a buddhista kultúrkörben ünnepelt jeles napok, de természetesen nem kell buddhistának lennünk ahhoz, hogy kihasználjuk ezeket az intenzív energiákat, ugyanis ilyenkor a cselekvések, szavak és gondolatok lényegesen erőteljesebb teremtőerővel rendelkeznek. Ilyenkor a saját teremtési folyamatainkra érdemes még tudatosabban fókuszálni, és megerősíteni azokat.

A workshop során dolgozunk a célok elérését korlátozó blokkokkal, meggyőződésekkel és hitrendszerekkel, illetve azokkal a félelmekkel és energetikai akadályokkal, amelyek megnehezítik vagy teljesen lebénítják a célok elérését.

Online videókonferencián keresztül találkozunk.

A női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

„Amikor kultúránk tiszteli és értékeli a nőt, az anyát, akkor az anyaméh az erő, a kreativitás, a szépség eget s földet összekötő csatornájává válik – és öröm lesz úrrá a földön.“ - Queen Afua, Sacred woman

IDŐBONTÁS

JÚNIUS

JÚLIUS

TEMATIKA SZERINTI BONTÁS 

NŐISÉGBE AVATÓ SZERTARTÁSNAPOK (CSAK SZEMÉLYESEN)

SZERTARTÁSOK (CSAK SZEMÉLYESEN)

A szertartásos tér lehetősége biztosít arra, hogy saját beérkezésünk és élményünk legyen az adott minőség megtapasztalásában, legyen szó akár az évkör szakaszairól, az elemek minőségeiről, vagy a saját életutunk beavató állomásairól. A szertartás keretében magasabb tudatszinten, belső átalakulás, megérkezés, beavatás történik tiszta, áldásos, megtartott energetikai térben.

MÉHÁLDÁS ÉS HANGFÜRDŐ (CSAK SZEMÉLYESEN)

A női energiarendszer és a női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

NEF - Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció (CSAK SZEMÉLYESEN)

A NEF egy speciális mozgásforma, amely kifejezetten a női energiarendszerre lett kifejlesztve. Végighalad a teljes női életúton gyógyítva a leány, szerető, anya és bölcs nagyanya minőségeket, így a nőiséget ért sérüléseket, hiányosságokat, fájdalmakat, megteremtve a teret a nőiség kiteljesítésének.

Bemutató és előadás
augusztus 7. péntek 18:00-19:30
augusztus 10. hétfő 18:00-19:30
augusztus 14. péntek 18:00-19:30

MÉHERŐKÖR (CSAK SZEMÉLYESEN)

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."
- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman

A női egészség alapja a méh. A női energiarendszer alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

CSAKRA WORKSHOPOK (SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE IS)

csütörtök 19:30

- A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA FENNTARTVA -