HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
PROGRAMOK
A jó is és a (látszólag) rossz is.

​​A programok során különböző technikákkal belső munkát végzünk mentális, érzelmi, energetikai és fizikai szinten az alább leírt tematikáknak megfelelően. A programokra bejelentkezés szükséges. A különböző tudnivalókat és részleteket e-mailen kapod meg.​​ 

A programról szóló leíráshoz kattints a program nevére!

KÖVETKEZŐ PROGRAMOK

Ahogy az év véget ért, érdemes végigtekinteni mindazt, ami történt. Mindazt amit tettünk, elértünk, ahogy viselkedtünk, akikkel és ahogyan találkoztunk, kapcsolódtunk, esetleg akiktől elváltunk. A tervezés, az új teremtése csak úgy lehet teljes és harmonikus, ha a múlt, az, ami elmúlt, le van zárva, ki van forrva, és el van engedve. 

Ehhez azonban érdemes belső tudatosan tekinteni erre az elmúlt 12 hónapra. Így a workshop során lezárjuk mindazt, amit ez az év adott nekünk, felkészülve és teret engedve a jövő évi teremtési folyamatnak.​

A workshop során belső munkát végzünk különböző módszerekkel és technikákkal, valamint egy évzáró szertartással, amely lezárja mindazt, amit már nem kívánunk tovább vinni az új évre.

IDŐBONTÁS

DECEMBER

JANUÁR

TEMATIKA SZERINT

CSAKRAPROGRAMOK - CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 18:30-21:00

HANGFÜRDŐK MÉHÁLDÁS ÉS HANGFÜRDŐ

MÉHERŐKÖRÖK

Hogy miért is fontos a méh? Azért mert a női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy a nőként harmonikusan tudjunk működni, és legteljesebb énünket tudjuk élni teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését. 

SZERTARTÁSOK

A szertartásos tér lehetősége biztosít arra, hogy saját beérkezésünk és élményünk legyen az adott minőség megtapasztalásában, legyen szó akár az évkör szakaszairól, az elemek minőségeiről, vagy a saját életutunk beavató állomásairól. A szertartás keretében magasabb tudatszinten, belső átalakulás, megérkezés, beavatás történik tiszta, áldásos, megtartott energetikai térben.


WORKSHOPOK (18:30-21:30)

Egy-egy életterületen dolgozva, mélyebben elmerülve az adott témában tapasztalati szintű változásokat élhetünk át. Az alkalmak nem elméleti jellegűek, hanem igen gyakorlatiasak, és megélésekre épülnek.​​​​​​​​​​​

NEF - Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció

 • A gyakorlatsor elvégzése kb. 15-20 percig tart, és többek között megdolozza a mélyizmokat és intimizmokat, tudatos légzést használva és vitalizálva a testet.
 • Támogatja a női szervek betegségeinek, tüneteinek enyhülését, illetve azok egészségének megőrzését.
 • Segíti a szülés utáni regenerálódást.
 • A női szervek energetikáját átdolgozva erősíti a női teremetőerőt, segítve a célok, vágyak megvalósítását.
 • Harmonizálja, aktiválja, tisztítja és tölti a női energiarendszert.
 • Végighalad a teljes női életúton a megfoganástól a bölcs nagyanya fázisáig, tudatosítva és megerősítve a nőiség szakralitását. Így tisztulnak és oldódnak a különböző női minőségek sérülései, fájdalmai, hiányosságai.
 • Segít a stresszkezelésben, a fókuszálásban, az elme lecsendesítésében.
 • Erősíti az intuíciót.
 • Kiegyeníti a yin és yang energiákat a lényedben.
 • Feltölt, felfrissít, energetizál.
 • Erősíti a testtudatosságot, elősegíti a testtel való harmonikus kapcsolatot.
 • Jótékonyan hat a menstruációs panaszokra.

HÉTFŐ ESTÉK

Visszatérő programok várnak minden hétfőn 20h-tól. A hangfürdők és a körtáncok nyitottak és szabadon látogathatók. (A Méherőkör és NEF klubok az adott tanfolyamot végzettek számára látogathatók.)

- A programváltozás joga fenntartva. -