HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

GARÁZSVÁSÁR 

szeptember 25. szombat 09-15h 

36-os, 38-as, 40-es, 42-es, 44-es női ruhák, szoknyák, topok, blúzok/ingek, pulóverek, nadrágok. Felfújható gumimatracok (egyszer használt). Kb 70-80 db ruházat összesen! És kristáyok!

topok: 500 Ft
pulóverek: 1.000 Ft
blúzok/ingek: 1.500 Ft
szoknyák: 2.000 Ft
nadrágok: 2.500 Ft
ruhák: 3.000 Ft

OTTHON VÉGEZHETŐ FOLYAMATOK

ELVONULÁS 

Ahogy megvonjuk magunktól a külső ingereket, a belső világ szépen feltárja magát előttünk. Ez lehet, hogy először furcsa, zavaró, már-már ijesztő, főleg, ha korábban csak és kizárólag kifelé figyeltünk... De valójában ezért vagyunk itt, ezen a világon. Hogy tökéletesen rendben legyünk azzal, akit úgy hívunk, hogy "én".  Ehhez pedig a kintől a be-re fókuszált figyelmet érdemes gyakorolni. A tér, ahol az elvonulás zajlik teljes sötétséget biztosít. Ehhez érdemes a böjtöt, és a teljes némaságot is alkalmazni.

AKTUÁLIS PROGRAMOK

havonta 1x kedden 18:30-21:30

​szeptember 28. - Leány

Az archetípusok a létezés olyan jellegei, mintázatai, jellemzői, amelyek mindannyiunkban jelen vannak. Van, amelyik erőteljesebben, van, amelyik gyengébben, úgymond látens, alvó módon. Ha megértjük működésüket, közelebb kerülhetünk saját magunkhoz is, a valódi énünk teljes megismeréséhez és kiteljesítéséhez.

Olyan archetípusokkal kapcsolódunk, mint a Leány, Amazon, Szerető, Anya, Királynő, Boszorkány, Papnő, Istennő. 

1-1 alkalmora is lehet csatlakozni.

Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció

október 9. 16:00

október 16. 10:00

A NEF egy speciális mozgásforma, amely kifejezetten a női energiarendszerre lett kifejlesztve. Végighalad a teljes női életúton a fogantatástól a halálig, gyógyítva a 4 női minőséget, és a beavató kapukat: a leány minőséget és a születést és az első menstruációt, a szerető minőséget és az első szeretkezést, az anya minőséget és a szülést valamint a bölcs nagyanya minőségeit és a menopauzát. Gyógyulnak azok a minőségek, amelyeket már megéltünk és felkészülünk a még nem megélt minőségek kapcsán. 

október 17. vasárnap

Leány minőségünk életünk első szakaszát jelenti. A fogantatástól, a születésen, a kislány koron át egészen az első menstruáció megérkezéséig tart. Lényünket ilyenkor a frissesség, a megújulás, a végtelen hit, erő, bizalom minőségei jellemzik. Ez hasonlatos a tavaszhoz, amikor is a tél megfagyását az új élet, és a frissesség újra megszületése követi. 

A nap során külön figyelmet szentenlünk az első virágzásnak, az első menstruáció megérkezésének, amely jellemzően a mai világban nem szertartásos keretek között szokott történni, hanem leginkább egy gyakorlati, technikai síkra lebutított eseményként. Sok esetben a szentségesség, a szakralitás nyomokban sem lelhető fel az első menstrucáió megélésének kapcsán, sőt jellemzően akár a szégyen, a piszkosság, mocskosság jellegei léphetnek előtérbe. Ezt átírva a szertartás keretében visszahozzuk, és előhívjuk a vér szentségét és szentségességét.

IDŐBONTÁS

SZEPTEMBER

OKTÓBER 

TEMATIKA SZERINTI BONTÁS 

BEAVATÓ SZERTARTÁSNAPOK

A nőiség beavató szertartásai lehetőséget biztosítanak arra, hogy a 4 női minőségbe való átlépést (leány, szerető, anya, bölcs nagyanya) valóban beavatásként tudjuk megélni. A ma emberének életéből kikoptak a beavatások, így  szakrális háttér és támogató, megtartó közösség nélkül éli meg azokat az életeseményeket, amelyek valójában kapuként szolgálnak egyik minőségből a másikba való átlépéshez.

nőknek és férfiaknak

személyes és online 

07:45-08:30

Teljes figyelmünket és fókuszunkat befelé irányítva élesítjük, tisztítjuk, emeljük a tudatosságunkat. Tudatába kerülünk mindannak a végtelen számú dolognak, amelyek bennünk történnek, amelyeket viszont alacsony tudatossággal nem tudunk észrevenni, felismerni és végső soron elfogadni. 

Megtapasztalhatjuk azt is, hogy milyen az, amikor mindaz, amivel azonosítjuk magunkat - érzések, gondolatok, test, elme - leválik, és meglátható a tiszta önvaló. Emeljük az önelfogadás, önszeret, önazonosság rezgését magunkban, mind közelebb és közelebb kerülve ahhoz, akik valójában vagyunk.

személyes és online

08:45-10:00

A jógagyakorlatoknak számos hatásuk van a nőiségre. Mivel a jóga egységként tekint az emberre, ezért az jógaászanák gyakorlása során nem csupán a fizikai testre hatunk, hanem a több úgynevezett finomtestekre is. Ezáltal tudjuk harmonizálni az energiáinkat, az érzéseinket és a gondolatainkat is. 

Fizikai szinten többek között az izmok erősítése és nyújtása történik, hatunk a csontokra, az idegekre, a keringésre, a mirigyek működésére, az emésztésre, a bőrre, és természetesen a csípőtájékra fókuszálva a női szervek vérállátására, a női szervek egészséges elhelyezkedésének visszaállítására a mélyizmok erősítésére, a csípő körüli izmok erősítésére és nyújtására.

 MÉHÁLDÁS TELIHOLDKOR

A női energiarendszer és a női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

MÉHERŐKÖR 

2022. január 16. és 30.

A női egészség alapja a méh. A női energiarendszer alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."
- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman

NEF

Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció

A NEF egy speciális mozgásforma, amely kifejezetten a női energiarendszerre lett kifejlesztve. A gyakorlatsor során végigmozduljuk a teljes női életutat a fogantatától, a halálig gyógyítva a leány, szerető, anya és bölcs nagyanya minőségeket, (és velük a beavató kapukat: az első menstruációt, az első szeretkezést, az első gyermek érkezését, a menopauzát),  így oldódnak a nőiséget ért sérülések, hiányosságok, fájdalmak, megteremtve a teret a nőiség kiteljesítésének.

- A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA FENNTARTVA -