HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

OTTHON VÉGEZHETŐ FOLYAMATOK

ELVONULÁS 

Ahogy megvonjuk magunktól a külső ingereket, a belső világ szépen feltárja magát előttünk. Ez lehet, hogy először furcsa, zavaró, már-már ijesztő, főleg, ha korábban csak és kizárólag kifelé figyeltünk... De valójában ezért vagyunk itt, ezen a világon. Hogy tökéletesen rendben legyünk azzal, akit úgy hívunk, hogy "én".  Ehhez pedig a kintől a be-re fókuszált figyelmet érdemes gyakorolni. A tér, ahol az elvonulás zajlik teljes sötétséget biztosít. Ehhez érdemes a böjtöt, és a teljes némaságot is alkalmazni.

AKTUÁLIS PROGRAMOK

május 15. szombat

Nagyanya, bölcs anya - vagy épp banya - minőségünk női életünk negyedik fő szakaszát jelenti. Ide szintén egy vérkapun keresztül léphetünk át (csakúgy mind a leányságba, szeretőségbe anyaságba), ez pedig a vér elmaradása, maga a menopauza. Lényünket ilyenkor az elengedés, a bölcsesség, tudás, megértés, illetve a bölcsesség átadása jellemzi. Ez hasonlatos a tél időszakához, amikor is a csendes béke, az elengedés, az elvágás minőségei érezhetők. 

Belső bölcsességünk felébresztése, az abban való feltétel nélküli bizodalom, a "nincs kérdés" állapota, a "mikor minek van az ideje" témái, az ok és magyarázat nélküli tudás erőteljesek ebben a minőségben.

IDŐBONTÁS

MÁJUS 

TEMATIKA SZERINTI BONTÁS 

NŐISÉG BEAVATÓ SZERTARTÁSAI (CSAK SZEMÉLYESEN)

A nőiség beavató szertartásnapJai lehetőséget biztosítanak arra, hogy a 4 női minőségbe való átlépést (leány, szerető, anya, bölcs nagyanya) valóban beavatásként tudjuk megélni. A ma emberének életéből kikoptak a beavatások, így  szakrális háttér és támogató közösség nélkül éli meg azokat az életeseményeket, amelyek valójában kapuként szolgálnak egyik minőségből a másikba való átlépéshez. Nekünk nőknek ezek a beavató kapuk a vérhez kapcsolódnak. A leány minőségünkhöz az első menstruáció kapcsolódik, szerető minőségünkbe az első szeretkezéssel lépünk be, majd az anyává avatódás az első szüléssel, s végül a bölcs anyává avatódás a menopauza érkezésével történik. A szakrális beavatásokat a biológiai beavatás után is meg tudjuk élni (pl. ha már anya vagyok, de még nem kaptam menstruációs beavatást, akkor az utólag is meg tudom élni).

ÉRZÉKISÉG A NŐI JÓGÁVAL (személyes)

csütörtök 18:30-20:00 


Nőiségünk és nőiEsségünk megélését helyezzük ezen alkalmak fókuszába. A nőiesség, az érzékiség, az erotikus energiák felszabadítása és szabad áramoltatása jellemzően  blokkoló és akadályozó tényezők árnyékában rejtőzik. Legyen a lényünkben akár szégyenlősség, bűntudat, párkapcsolati problémák, az örömteli női lét és a női erotikus energiák megélése minden nő számára felszabadító erővel bírnak. Így ezeken a jóga órákon a női jógában használt eszközöket az érzéki energiák megélésével alkalmazzuk.

1 ÓRÁS HANGFÜRDŐ (személyes) 

csütörtök 20:15-21:15

Varázslatos utazást teszünk a hangok világába, amely segítségével mélyebb tudatállapotba kerülünk, a hétköznapok nyüzsgésének fecsegő elméje lecsitul, és megérkezünk egy békés, ringató nyugalmi térbe. A folyamat könnyed, gyógyító és nyugtató. Beindulnak a saját öngyógyító folyamatok, segítve a félelmek, sérelmek, aggodalmak, korlátok elengedését, és megtapasztalhatjuk az ok nélküli béke és harmónia állapotát.​​

 NŐI JÓGA ÉS MÉHÁLDÁS TELIHOLDKOR

A női energiarendszer és a női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

MÉHERŐKÖR 

A női egészség alapja a méh. A női energiarendszer alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."
- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman

A NŐ SZENTSÉGE (ONLINE ÉS SZEMÉLYES)

"Az ember a nőről mindaddig mondhat majd újat, amíg csak egy is lesz a földön." - Arsene Houssaye

  • január 26. Belső erő, önbizalom, bátorság
  • február 16. Gyógyulás, öngyógyítás
  • március 16.  Szerelem, párkapcsolat
  • április 13. Bölcsesség, tudás
  • ​június 22. Női kiteljesedés
  • ​július 13. Isteni egység

NEF

Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció

A NEF egy speciális mozgásforma, amely kifejezetten a női energiarendszerre lett kifejlesztve. A gyakorlatsor során végigmozduljuk a teljes női életutat a fogantatától, a halálig gyógyítva a leány, szerető, anya és bölcs nagyanya minőségeket, (és velük a beavató kapukat: az első menstruációt, az első szeretkezést, az első gyermek érkezését, a menopauzát),  így oldódnak a nőiséget ért sérülések, hiányosságok, fájdalmak, megteremtve a teret a nőiség kiteljesítésének.

- A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA FENNTARTVA -