HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
A jó is és a (látszólag) rossz is. 

OTTHON VÉGEZHETŐ FOLYAMATOK

ELVONULÁS 

Ahogy megvonjuk magunktól a külső ingereket, a belső világ szépen feltárja magát előttünk. Ez lehet, hogy először furcsa, zavaró, már-már ijesztő, főleg, ha korábban csak és kizárólag kifelé figyeltünk... De valójában ezért vagyunk itt, ezen a világon. Hogy tökéletesen rendben legyünk azzal, akit úgy hívunk, hogy "én".  Ehhez pedig a kintől a be-re fókuszált figyelmet érdemes gyakorolni. A tér, ahol az elvonulás zajlik teljes sötétséget biztosít. Ehhez érdemes a böjtöt, és a teljes némaságot is alkalmazni.

AKTUÁLIS PROGRAMOK

csütörtök 18:00-19:30

SZEMÉLYESEN

Nőiségünk és nőiEsségünk megélését helyezzük ezen alkalmak fókuszába. A nőiesség, az érzékiség, az erotikus energiák felszabadítása és szabad áramoltatása jellemzően igen sok blokkoló és akadályozó tényező árnyékában rejtőzik. Legyen a lényünkben akár szégyen, bűntudat, szégyenlősség, orgazmusképtelenség, párkapcsolati problémák, a testtel való diszharmonikus kapcsolat, az örömteli női lét és a női erotikus energiák megélése minden nő számára felszabadító erővel bírnak. Így ezeken a jóga órákon a női jógában használt eszközöket az erotikus és érzéki energiák megélésével alkalmazzuk.


Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció

ONLINE

"Végre gyakorlom az önszeretetet, az önelfogadást, több időt töltök önmagammal, és megengedem magamnak hogy jó nő legyek."

"... egy nagyon lágy, simogató, gyengéden átalakító eszköz. Talán ez tetszik benne a legjobban, hogy azt érzem, hogy nem olyan drasztikus nem ver oda a padlóhoz, hanem finoman, mutatja meg a tükröt és finoman alakít át."

március 8. hétfő

délelőtt 11:00

este 20:00

ONLINE

Nőnapon a hold feminin, áramló, folyton változó eneriáihoz kapcsolódva ünnepeljük nőiségünket. A holddal való kapcsolódás, együtt rezgés segít nekünk a saját női kiteljesedésünkben is. 

A holdüdvözlet gyakorlatát újra és újra folyamatos egymásutániságban ismételve kapcsolódunk a holddal, és annak megújuló, megújító energiáival. A folyamat áramlásával, újra- és újrakezdésével újra és újra megerősítjük saját belső lényünkben is az újító energiákat.

március 13-14.

SZEMÉLYESEN

"Kiegyensúlyozott, boldog, ízig-vérig nőnek érezem magam. Hálásan köszönöm!"

"Megtanultam a negatív érzelmi minták, sérelmek, energiarabló kapcsolódások elengedését. Ebben a számomra nehéz feladatban nagy segítséget jelentett és biztonságot nyújtott a csoport ereje és Anita odaadó támogatása."

"Hogy mit kaptam? Biztonságot, bizonyosságot és erőt az élet minden területére! Bizonyosságot arról, hogy mindent elérhetsz, amit szeretnél. És főképp, hogy NŐnek lenni jó! :) Örök hála érte Anitának!"

 

IDŐBONTÁS

MÁRCIUS 

TEMATIKA SZERINTI BONTÁS 

NŐISÉGBE AVATÓ SZERTARTÁSNAPOK (CSAK SZEMÉLYESEN)

A nőiségbe avató szertartásnapok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a 4 női minőségbe való átlépést (leány, szerető, anya, bölcs nagyanya) valóban beavatásként tudjuk megélni. A ma emberének életéből kikoptak a beavatások, így  szakrális háttér és támogató közösség nélkül éli meg azokat az életeseményeket, amelyek valójában kapuként szolgálnak egyik minőségből a másikba való átlépéshez. Nekünk nőknek ezek a beavató kapuk a vérhez kapcsolódnak. A leány minőségünkhöz az első menstruáció kapcsolódik, szerető minőségünkbe az első szeretkezéssel lépünk be, majd az anyává avatódás az első szüléssel, s végül a bölcs anyává avatódás a menopauza érkezésével történik. A szakrális beavatásokat a biológiai beavatás után is meg tudjuk élni (pl. ha már anya vagyok, de még nem kaptam menstruációs beavatást, akkor az utólag is meg tudom élni).

NŐI JÓGA - fókuszban az érzékiség

(személyes) 

Női jóga - hormonrendszer: A női jóga egy olyan specifikus jógairányzat, amely kifejezetten a női lét, a női test, a nő ciklikusság sajátosságait figyelembe véve használja a jóga eszközeit. Legyen szó a finomságról, vagy épp az erőről. Legyen szó a rugalmasításról, vagy az erősítésről. 

Női jóga - érzékiség: Manapság a nőiesség, az érzékiség, az erotikus energiák megélése jellemzően igen sok blokkoló és akadályozó tényező árnyékában rejtőzik. Így a női jógában használt eszközöket az erotikus és érzéki energiákkal fűszerezve alkalmazzuk. Az órákon az irányultság a kifinomult érzékiség.

NŐI JÓGA - ÜDVÖZLETEK 

Az adott minőségű üdvözlet gyakorlatát újra és újra folyamatos egymásutániságban ismételve, meditatív módon harmonizáljuk az adott minőséget saját lényünkben.

 NŐI JÓGA ÉS MÉHÁLDÁS (SZEMÉLYESEN)

A női energiarendszer és a női egészség alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

MÉHERŐKÖR (SZEMÉLYESEN)

A női egészség alapja a méh. A női energiarendszer alapja a méh. Ahhoz, hogy nőként boldogságban, harmóniában, bőséget teremtve tudjunk élni, teremtőerőnket kieteljesítve, a méh terének energetizálása és harmonizálása szükséges. Ugyanis a méh, a női energiarendszer központja, rendkívül sok energetikai szennyeződést raktároz el, ezzel akadályozva a női egészséget, a méh energiaterének harmonikus műkédését, és így a női teremtőerő kiteljesedését.

"A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön, és az életem is az."
- méh mantra, Queen Afua, Sacred woman

A NŐ SZENTSÉGE (ONLINE ÉS SZEMÉLYES)

"Az ember a nőről mindaddig mondhat majd újat, amíg csak egy is lesz a földön." - Arsene Houssaye

  • január 26. Belső erő, önbizalom, bátorság
  • február 16. Gyógyulás, öngyógyítás
  • március 16.  Szerelem, párkapcsolat
  • április 13. Bölcsesség, tudás
  • május 25. Kegyelem, szenvedés meghaladása
  • június 22. Női kiteljesedés
  • ​július 13. Isteni egység

NEF

Női ErőForrás Aktiváló MozgásMeditáció

A NEF egy speciális mozgásforma, amely kifejezetten a női energiarendszerre lett kifejlesztve. A gyakorlatsor során végigmozduljuk a teljes női életutat a fogantatától, a halálig gyógyítva a leány, szerető, anya és bölcs nagyanya minőségeket, (és velük a beavató kapukat: az első menstruációt, az első szeretkezést, az első gyermek érkezését, a menopauzát),  így oldódnak a nőiséget ért sérülések, hiányosságok, fájdalmak, megteremtve a teret a nőiség kiteljesítésének.

- A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA FENNTARTVA -