HU
HU
HU
HU
GB
EN
lelki-testi harmónia
Weboldal alcíme

FELVÉTELEK OTTHONRA

Lorem ipsum

Az egyik legszebb ajándék olyan, amellyel hozzájárulhatunk a szeretteinek fejlődéséhez, nyugalmához, sikeréhez, vagy épp gyógyulásához. És természetesen nem csak másokat, hanem saját magunkat is megajándékozhatjuk az önfejlesztés ajándékával. Azt is sokan mondják, hogy nincs idejük eljönni hozzám a programokra, vagy egyéni kezelésre. Nos, akkor is tehetsz magadért, ugyanis aludni mindenki szokott. :) 

Ezek olyan 8 órás, alvás közben való hallgatásra készült hangfelvételek, amelyek erőteljes hipnotikus szuggesztiókat, tudatalatti programozásokat és megerősítéseket tartalmaznak egy-egy életterületre, témára, eseményre, egészségügyi problémára.


MIÉRT OLYAN HATÉKONY?

A tudat és a tudatalatti körülbelül olyan, mint a jéghegy és a jéghegy csúcsa. A jéghegy csúcsa az a nagyon pici rész, ami kilátszik a víz felszíne felett, az a tudatos rész. Ez kb. 1-5%-ban felelős mindazért, ami történik veled az életben. És maga a jéghegy, ami a víz felszíne alatt van, az a tudatalatti, és ő az, aki 95-99%-ban felelős mindazért, ami történik veled. És pont emiatt a nagy aránytalanság miatt történnek velünk olyan dolgok, amelyeket tudatosan ugyan nem szeretnénk - megbetegszünk, kirúgnak, elhagynak, balesetet szenvedünk, romlanak a kapcsolataink, stb. stb. -, de a tudatalattiban ott fut egy program, pont úgy mint egy számítógépen, és az felülírja a tudatos rész kevéske 1-5%-át. A tudatalatti pont olyan, mint egy óriási nagy raktár, amelynek viszont nem ismerjük a tartalmát. Itt vannak elraktározva a nem megélt érzések, fel nem dolgozott sérelmek, blokkok, akadályok, társadalmi normák, elvárások, hitrendszerek, gyermekkori traumák, emlékek, karmák, magzatkori és születési tapasztalások, generációs minták, stb. 

És pontosan azért olyan értékes az alvással töltött idő, mert alvás közben csupán a tudat pihen, csak a tudat van kikapcsolva, viszont a tudatalatti dolgozik, és magába építi a beérkező impulzusokat. 

(Ezért rendkívül ártalmas például televízió előtt elaludni! Ha szoktál, akkor mindenképpen érdemes róla leszokni, mert rendkívül sok kárt okoz! Mindez persze úgy történik, hogy nem vesszük észre, hiszen a tudatalatti tartalmát nem ismerjük...)

KI HALLGATHATJA A FELVÉTELEKET?

Bárki hallgathatja a felvételeket, hiszen aludni mindenki szokott. Viszont van egy pár nemspecifikus felvétel. Ezeket értelemszerűen csak akkor hallgasd, ha a felvételnek megfelelő a nemed. A többi felvétel nemi kikötés nélkül hallgatható.

Nőknek:

 • Anyaság, gyermeknevelés
 • Fogantatás, várandósság
 • Női szervek
 • Szexualitás - nő
 • Szülés

Férfiaknak:

 • Apaság, gyermeknevelés

 • Férfi szervek

 • Szexualitás - férfi

MIT CSINÁLJAK, HA NINCS 8 ÓRÁM ALUDNI?

Természetesen akkor is hallgathatod a felvételeket. Nem a 8 óra számít, hanem az alvás. Szóval, ha mondjuk csak 7 órád van aludni, akkor két opciót javasolok:

- indítsd el a felvételt az elején, és állítsd be a saját ébresztődet akkorra, amikor fel kell kelned (ekkor a felvétel végén lévő ébresztés kimarad, így ezt annak ajánlom, aki számára egyszerűbb felkelni, de nehezebb elaludni),

- a felvételt 01:00-nál (1 óránál) indítsd el, így hét óra elteltével a felvétel végén ébredsz fel (ekkor pedig a felvétel elején lévő bevezető, relaxáló rész marad ki, így ezt annak ajánlom, aki könnyen alszik el, viszont nehezebben ébred).

MIÉRT VAN ILYEN SOK FÉLE?

A tudatalatti változtatás eléréséhez rendkívül tömör, rövid és célzott üzeneteket kell küldeni ahhoz, hogy a fentiekben leírt, évek/évtizedek/életek óta elraktározott sok-sok blokkra, akadályra, hitrendszerre hatással tudjunk lenni. Ezért egy adott felvételen belül egy célzott életterület, téma, testrész, helyzet stb. van a fókuszban.

HOGYAN HALLGASSAM?

Érdemes nagyon halkra venni a hangerőt, hogy éppen csak halld, vagy még annál is halkabbra, ugyanis a tudatalatti ekkor is érzékeli a bejövő ingereket. Lehet vezeték nélküli fülhallgatóval hallgatni a felvételt, hogyha az számodra kényelmes, vagy hangszóróból is szólhat a felvétel nagyon alacsony hangerőn, ha az másokat nem zavar. A hangszórós megoldást akkor viszont kerülni kell, hogyha olyan felvételt hallgatsz, amely nemspecifikus (lásd a fenti listát), és másik nemű kedveseddel együtt alszol azért, hogy ne hallgassa a női megerősítéseket egy férfi és fordítva.

Érdemes egy felvételt legalább 21 egymást követő napon (éjszakán) keresztül hallgatni. És próbálj akár csak egy éjszakát sem kihagyni! A rendszeresség és a folyamatosság ugyanis rendkívül fontos az ilyen folyamatokhoz. Ha esetleg kimarad egy nap, akkor javaslom, hogy kezdd újra, hogy valóban 21 egymást követő éjszaka kapja a tudatalatti az adott üzenetet. A 21 nap elteltével bármikor visszatérhetsz a felvételhez, és újra meghallgathatod egy-két napig, vagy hétig, ha úgy érzed, hogy az adott életterületen ismét dolgozni kell. Illetve, ha szükségét érzed, bármikor meg is lehet ismételni a 21 napos hallgatást. ​

HOGYAN HALLGASSAM A 4+1-ES CSOMAGOT?

Állítsd fel egy sorrendet, és először az elsőt hallgasd 21 napig, majd utána a másodikat 21 napig és így tovább. A felvételek közötti váltásban érdemes 2-3 nap szünetet tartani. Egy adott 21 nap alatt semmiképp ne váltogasd és ne keverd a felvételeket! Majd miután meghallgattad az ötödik felvételt is 21 napon keresztül, nyugodtan visszatérhetsz bármelyik korábbi felvételhez, hogyha úgy érzed, hogy egy adott életterületen ismét megerősítésekre van szükséged. Hallgathatod egy-két napig, vagy hétig, illetve, ha szükségét érzed bármikor meg is lehet ismételni a 21 napos hallgatást bármelyik felvétellel. ​

HOGYAN HALLGASSAM A CSAKRACSOMAGOT?

Pont úgy, mint a fent leírt 4+1-es csomagot, csak itt 8x21 napig fog tartani az időszak, és adott a sorrendiség. Gyökértcsakrától haladj fokozatosan koronacsakráig, és az utolsó a 8. plusz felvétel. 

MILYEN FORMÁBAN JUTHATOK A FELVÉTELEKHEZ?

 • CD-re írva (1 felvétel 1 CD-n); készen átvehetők a stúdióban/házhoz rendelhetők
 • pen drive-ra írva (értsd: én adom a pendrive-ot is), ez + 4.000 Ft; az összes felvétel 1 adathordozón
 • saját adathordozóra - pen drive, külső merevlemez, egyéb USB-s adathordozó, SD kártya - írva (értsd: te hozod az adathordozót, és arra kerülnek rá a megvásárolt felvételek); az összes felvétel 1 adathordozón

RENDELÉS

​​8 órás felvételek: 5.000 Ft/db


4+1-ES CSOMAG

4 felvétel esetén az 5. ingyen választható: 20.000 Ft

Köszönöm a megrendelést! 24 órán belül e-mailes visszajelzést kapsz. Amennyiben nem kaptad meg az e-mailt, úgy kérlek, hogy azt a (30) 5 999 829-es számon jelezd.

A felvételek kizárólag saját, otthoni hallgatásra használhatók. Semmiféle egyéb használat nem megengedett. A felvételek nyilvános lejátszása, mással való megosztása, manipulálása, másolása, továbbküldése, sokszorosítása, vagy a saját otthoni használaton kívüli bármilyen egyéb használata jogi - és természetesen karmikus... :) - következményeket von maga után.